Dumneavoastră sau cineva din apropiații dumneavoastră suferă de sforăit? Sunteţi nemulțumiţi de calitatea somnului? Prezentaţi unele acuze și tulburări de somn? Problema dumneavoastră poate fi soluţionată!

CUM FUNCŢIONEAZĂ

 

1. Verificaţi-vă sforăitul GRATUIT! Deja această noapte

Mai departe

 

2. Efectuați examenul medical. Daca a fost stabilit…

Mai departe

 

3. Procurarea echipamentelor şi iniţierea tratamentului cu aparataj specializat

Mai departe

 

4. Controlul la distanţă al eficienţei terapiei pe termen lung …

Mai departe

PENTRU PACIENŢI

1. Verificaţi-vă sforăitul GRATUIT! Deja această noapte

Aplicaţia «HYPNOSCAN»

Instalaţi pe telefon aplicaţia inovaţională pentru dispozitive mobile. Această aplicaţie va permite doctorului să stabilească diagnoza preliminară pentru a determina cu exactitate dacă trebuie să efectuaţi procedura completă de diagnosticare medicală. Aplicaţia efectuează înregistrarea audio şi analizează schemele caracteristice respiraţiei pacienţilor care suferă de sindromul de apnee obstructivă în somn.

Sindromul de apnee obstructivă în somn este una dintre cele mai răspândite şi periculoase dereglări de somn care poate fi cauza sau factorul de agravare a altor afecţiuni precum diabetul, bolile cardiovasculare, obezitatea şi depresia. 85% din pacienţii cu sindromul de apnee nu cunosc că suferă de această boală. Mai mult ca atât, ei nu conştientizează riscul şi nu se adresează la doctor pentru a urma un tratament corespunzător. Diagnosticarea la timp a apneei este foarte importantă. Anume din acest motiv vă oferim un produs digital individualizat pentru screeningul apneei pe baza înregistrărilor sonore ale sforăitului.

Diagnosticarea apneei în condiţiile actuale nu mai este aşa de complexă, dar deseori în procesul de colectare a datelor de anamneză este greu de depistat oprirea respiraţiei la pacient, deoarece simptomele apneei obstructive în somn sunt mascate sub simptomele altor afecţiuni şi este greu de asociat simptomele zilnice cu patologia manifestată în timpul somnului.

Sporirea accesibilităţii screeningului contribuie la majorarea numărului de persoane care pot beneficia de asistenţă medicală, de asemenea la reducerea numărului de pacienţi care suferă de forme medii şi grave de apnee şi ca urmare – la sporirea calităţii şi majorarea duratei de viaţă a pacienţilor, ce reprezintă scopul principal.

PENTRU PACIENŢI

2. Efectuați examenul medical. Dacă a fost stabilit un risc înalt de apnee, somnografia computerizată va determina

tipul apneei, gradul de severitate şi modificare a parametrilor fiziologici, așa ca saturaţia sângelui cu oxigen, răspândirea undei de impuls, ritmul cardiac, tonusul vaselor arteriale periferice, poziţia corpului, fluxul de aer prin nas şi gură, sforăitul, mişcările muşchilor cutiei toracice, micro-mişcările extremităţilor. Această investigație va permite doctorului să analizeze concomitent toţi aceşti parametri, să stabilească diagnoza corectă şi să prescrie un tratament eficient.

Diagnosticarea medicală a sforăitului şi dereglărilor de respiraţie care sunt asociate cu somnul se efectuează cu ajutorul unui dispozitiv portativ care nu cauzează nici un disconfort. Dispozitivul vă permite să vă întoarceţi de pe o parte pe alta în timpul somnului sau să mergeţi la toaletă.

Există trei variante de acest serviciu.

Toate trei variante includ consultaţia medicului-somnolog după obţinerea rezultatelor diagnostice.

PENTRU PACIENŢI

3. Procurarea echipamentului şi iniţierea tratamentului este posibilă după procedura de diagnosticare şi stabilirea definitivă a diagnozei.

Specialistul nostru vă va ajuta să alegeţi corect tipul şi modelul aparatului pentru terapie. Alegerea măştii corespunzătoare este un factor foarte important pentru eficienţa CPAP-terapiei, deoarece lipsa scurgerilor de aer ca urmare a aplicării anatomice corespunzătoare a măştii este o precondiţie esenţială pentru un somn confortabil în decursul întregii nopţi. După procurarea aparatului şi măştii pentru СРАР-terapie specialistul nostru va livra un instructaj amănunţit privind utilizarea dispozitivului şi sub conducerea lui dumneavoastră veţi efectua ajustarea lui iniţială. Procurând dispozitivele noastre, veţi putea primi o consultaţie suplimentară gratuită în regim online la orice etapă de adresare.

Ulterior, în dependenţă de dispozitivele procurate, veţi avea posibilitatea de a corecta parametrii terapeutici ai aparatului prin intermediul reţelei Internet.

PENTRU PACIENŢI

4. Controlul la distanţă al eficienţei terapiei pe termen lung (în decursul unei luni), cu corectarea parametrilor terapeutici

Doritorii pot procura versiunile dispozitivelor cu suport suplimentar wi-fi sau bluetooth, cu ajutorul lor dispozitivul poate fi conectat la reţeaua Internet, iar apoi prin intermediul serviciilor cloud poate fi asigurată monitorizarea terapiei în dinamică.

Controlul poate fi repetat peste șase luni, iar la necessitate, tratamentul poate fi corectat. Aceste funcţionalităţi sunt îndeosebi de comode atât pentru doctor, cât şi pentru pacient. Pacientul poate urmări indicatorii săi cu ajutorul aplicaţiei specializate. Consultantul nostru vă va explica cum poate fi instalată aplicaţia şi ulterior conectată la dispozitivul dumneavoastră.

Отправить заявку